Björn Borg kalsonger

by Karl Edqvist
Björn borg

Det svenska märket Björn Borg är mycket populära inom underkläder för både män och kvinnor. Björn Borg kalsonger är omtyckta och det finns flera varianter att välja mellan. Varumärket har funnits i Sverige ända sedan början av 1990-talet och det är just inom underkläder de är allra störst.

Du kan hitta Björn Borg kalsonger för både vuxna och barn genom att följa denna länk https://kalsongshopen.se/produkt-kategori/kalsonger/bjorn-borg-kalsonger/

Olika material på Björn Borg kalsonger

Eftersom Björn Borg i grunden är ett sportvarumärke med premiumkvalitet. Det finns modeller i olika material beroende på när du planerar att använda dem. Bomullskalsonger är bekväma att bära till vardags. Björn Borg använder dessutom främst ekologisk bomull i sina kalsonger. De både andas och är stretchiga för att säkerställa komfort.

Sedan tillverkar företaget även kalsonger i så kallade funktionsmaterial. De är till för personer som ska bära kalsongerna vid träning. Det är främst polyester och lyocell som används. Även polyestern i Björn Borg kalsonger kan vara återvunnen, vilket är bra för miljön. Resåren kan vara tillverkad av mikrofiber vilket både är bekvämt och snällt mot huden. Kalsonger i funktionsmaterial transporterar bort fukten från kroppen vid svettning vilket innebär att användaren känner sig torr även vid hög aktivitetsnivå.

Färger och mönster för alla stilar

Oavsett om det är barnkalsongerna eller Björn Borg kalsonger för vuxna finns de i många utföranden. De flesta har en bred linning där varumärkets namn står skrivet. Linningen kan vara i samma färg som själva kalsongen, men också i en kontrastfärg. Enfärgade kalsonger finns i traditionellt svart och vitt, men även i mer färgglada alternativ såsom blått, grönt och turkost.

Mönstrade kalsonger är också någonting Björn Borg har och de brukar lansera nya designer årligen. Mönstren kan variera med allt från blad och blommor till hundtandsmönster eller kamouflage. Många gånger finns det paket som innehåller både mönstrade och enfärgade varianter, då vanligtvis i samma färgschema.

Björn Borg kalsonger i olika modeller

Många män föredrar att använda boxers av olika slag, vilket Björn Borg givetvis tillhandahåller. De har boxershorts med normallånga och långa ben. Boxers går en bit ner på låren och det kan vara skönt både till vardags och vid träning. Björn Borg kalsonger finns också i modellen trunks. De har kortare benlängd och är gjorda av olika material samt med varierande färgalternativ och mönster.

Briefs från Björn Borg är ytterligare en omtyckt typ av underkläder. De är bekväma och har en bra passform. Ett par klassiska briefs är uppskattade av många män och de finns bland annat i klassiskt vitt och svart. De flesta Björn Borg kalsongerna finns från storlek XS till XXL.

Olika pakettyper med Björn Borg kalsonger

De som önskar köpa kalsonger från Björn Borg kan välja mellan olika paketalternativ. Det finns även möjlighet att köpa vissa modeller i enpack. Fördelen med flerpack är att de vanligtvis ger ett lägre pris per styck. Men kostnaden beror också på vilken typ av kalsong det gäller och vilket material de är i.

I ett niopack kalsonger från Björn Borg brukar det finnas både bomullsvarianter och modeller i funktionsmaterial. På så sätt får köparen modeller att använda både till vardags och under träning. Givetvis kan alla alternativ bäras när som helst, mycket tack vare deras komfort.

Kalsongpaketen från varumärket finns också i olika färg- och mönsteralternativ. En del paket har bara kalsonger i samma färg, andra har både enfärgade och mönstrade varianter. Det alla paket har gemensamt är att alla kalsonger är i samma modell. Björn Borg kalsonger finns i tvåpack, trepack, fempack, sjupack och niopack, men alla modeller finns inte i alla paketstorlekar. Många av alternativen kan också köpas styckvis för den som föredrar det.

Björn Borg kalsonger för barn

Barnutbudet av kalsonger från Björn Borg har nyligen utökats. Nu har även pojkar många alternativ att välja mellan när det kommer till färg och mönster. Det är bara boxers som finns i barnutbudet, men i olika material och med både kortare och längre ben. De finns från storlek 122 upp till 170 och passar därför för barn från ungefär sex års ålder och uppåt.

Björn Borg kalsonger på rea

När det börjar bli dags för en ny kollektion säljer Björn Borg ut de äldre kollektionerna till rabatterat pris. Det ger dig möjlighet att fynda Björn Borg kalsonger till 30 procent billigare än ordinarie pris. I deras outlet finns både kalsonger som säljs styckvis och i flerpack. Dessutom är alla modeller tillgängliga till reapris och även modeller för barn brukar finnas i reaavdelningen med jämna mellanrum.

You may also like