Rolfs flyg och buss

by Karl Edqvist

Rolfs flyg och buss är en arrangör för gruppresor och de erbjuder resor för dig som önskar att resa till olika städer och länder. Företaget grundades år 1975 och år 2021 fyllde de 46 år. Idag, 47 år senare, är researrangören Sveriges största arrangör för gruppresor och de har 120 000 resenärer årligen. De har också 450 olika resmål du kan boka. Rolfs flyg och buss 2022 erbjuder resor till bland annat följande städer och länder:

  • Algarve i Portugal
  • Dalmatien i Kroatien
  • Cascais i Portugal
  • Berlin i Tyskland

Du som resenär erbjuds att göra olika aktiviteter så som vandringar, delta i kryssningar och ta del av whiskyprovningar.

Resor och event i Sverige

Du kan också åka med Rolfs buss till olika event runt om i Sverige. Exempel på sådana är gruppresa till Vallarna i Falkenberg där du kan se revyer. De har ett paket som heter ”Stora Sverigeresan” och denna bokas lättast på deras hemsida. Denna resa avgår från Ulricehamn, Borås, Landvetter, Göteborg, Lerum, Alingsås och ytterligare orter i södra delar av landet.

En annan typ av gruppresa som erbjuds är en cykelresa längs med Kattegattleden. Detta är en dagstur som går från Helsingborg till Göteborg, via Öresund. Ett stopp kommer att ske i Höganäs och eftermiddagsfika sker vid Krapperups slott.

Andra inrikesresor erbjuds också och några av dem är följande:

  • Vandring på Öland
  • Golf på Gotland
  • Besök på varuhuset Ullared med inkluderad övernattning

Rolfs flyg och buss

Spanien är ännu en destination som erbjuds. Här kan du besöka nordkusten och ta del av dess natur och deras fina arkitektur. Det finns gruppresor som tar dig till Baskien, Katalonien och Costa Brava. Du får möjlighet att njuta av det vackra vädret längs med Spaniens kust och här kan du passa på att sola och bada. Du kan också boka gruppresor till Rioja där du kan besöka vingårdar och ta del av goda vinprovningar.

Varför inte resa till Madrid, som är Spaniens huvudstad? Här kan du hitta fina kvarter och du kan promenera runt och njuta av en konstrunda, shopping samt god mat. Vi erbjuder också vandringsresor i Andorra samt resor till de gamla pilgrimslederna.

You may also like