Kontakt

by Karl Edqvist

Här på Medelklassman värderar vi våra läsares engagemang och feedback högt. Din feedback, frågor och förfrågningar hjälper oss att förbättra vår sajt och vårt innehåll. Vi erbjuder flera sätt att komma i kontakt med oss, och vi gör vårt bästa för att svara så fort som möjligt.

För Annonsering – Vi Föredrar Skype

Vi välkomnar alla förfrågningar gällande annonsering. För att underlätta kommunikation och för att säkerställa att din förfrågan inte missas, föredrar vi att hantera dessa frågor via Skype. Nedan hittar du vårt Skype-ID. Lägg till oss och skicka ditt meddelande direkt.

Skype ID:live:.cid.d5c381bed0056b6c

Kontaktformulär

Vi förstår att inte alla kan eller vill använda Skype. Därför erbjuder vi också möjligheten att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Notera dock att vi får mycket spam via e-post, så din förfrågan kan tyvärr bli missad. Om din förfrågan är brådskande eller komplicerad, rekommenderar vi starkt att du kontaktar oss via Skype.

Vänligen fyll i kontaktformuläret med ditt namn, din e-postadress, ämnet för ditt meddelande och själva meddelandet. Vi kommer att göra vårt bästa för att svara på ditt meddelande så snart som möjligt.