Scandinavian car styling ab, libro ringväg 29a, 752 28 uppsala

by Karl Edqvist

Välkommen till Skandinavisk bil styling ab

Skandinavisk bil styling ab är verkligen det ställe du vill vara om du älskar din bil och vill uppgradera dess estetiska appell. Beläget vid Libro ringväg 29A, 752 28 Uppsala, de är mästare i att omvandla din bil till ett konstverk på fyra hjul.

Varför välja Skandinavisk bil styling ab?

Någonsin undrat varför bilar som kommer ut från Skandinavisk bilstyling AB alltid ser ut att vara i en klass för sig? Det handlar om deras hängivenhet till detaljer och strävan efter perfektion i varje projekt.

De förstår det intrikata förhållandet mellan design, funktionalitet och personligt uttryck. De tror på att ge en plattform för bilar att berätta deras ägares unika historia.

Servicer Detaljer Prisintervall
Bil styling Personlig anpassning, Återställning av lack, Installation av tillbehör 1000 – 5000kr
Bil reparation Motor och växellåda reparation, Bilstereo reparation, Elsystemtjänster 1500 – 8000kr
Annan Bil service Vintertjänster, Djuprengöring och desinfektion av interiör 500 -3000kr

Tjänster från Skandinavisk bil styling ab

Skandinavisk bil styling ab erbjuder en rad tjänster för att förbättra och underhålla din bil. Dessa tjänster inkluderar men begränsas inte till personliga stylingprojekt, återställning av lackverk, motor-och växellådsreparationer och installation av tillbehör.

Kundrecensioner

Kunder har alltid vittnat om det otroliga arbete som utfört på bilarna från detaljprojekt till fullständiga restyling. De fantastiska recensionerna är ett bevis på det oöverträffade arbete som Skandinavisk bil styling ab erbjuder.

Kom ihåg, en bil är inte bara ett sätt att ta dig från punkt A till punkt B. Det är en förlängning av dig och din stil. Så varför inte imponera på vägen med en stil som verkligen är din egen. Besök Skandinavisk bil styling AB vid Libro ringväg 29A, 752 28 Uppsala idag och låt oss hjälpa dig göra din bil till ett konstverk.

You may also like