Vem är mördaren i Höör? Detta säger Flashback

by Karl Edqvist

Det brutala mordet på Elin i Höör har ingen missat. Särskilt medlemmarna på Flashback. Som vanligt går diskussionernas vågor höga och det är kryddat med olika åsikter som bär mer eller mindre sanning. Misstanken om vem som begick mordet och varför har varit de största frågorna.

Vem är mördaren i Höör? Flashback ger svaret

Söker vi på ”Vem är mördaren i Höör Flashback” dyker vi rakt in i flera trådar som handlar om det här. Där är åsikter om mannen som mördade Elin, innan hans identitet var känd tog många för givet att det var en man med utländsk bakgrund. Därefter när identiteten blev allmänt känd diskuteras strafflängden och huruvida det är en dom som är rättvis eller ej

Rättssystemet bör göra jobbet

Tack vare att vi får ta del av domar och utredningar i Sverige finns det även rum för åsikter. Många anser att lagen inte är tillräcklig och att rättssystemet är bristfälligt. Ofta kan det ligga något i att rättssystemet är otillräckligt. Genom att skapa en utomrättslig domstol på Flashback kommer inte en förändring att ske. Däremot kan vi välja att ha tillit till systemet och skapa system som förhindrar brott snarare än att slå på de som redan ligger.

 

You may also like