Hur lång tid tar det att flyga till mallorca

by Karl Edqvist

Hur Lång Tid Tar Det Att Flyga Till Mallorca?

Ah, Mallorca! Med dess stränder som vilar på Europas mest solkyssta kustlinje, är det ett populärt resmål för många svenskarna. Men du kanske undrar, hur lång tid tar det att flyga till Mallorca?

I en direktflygning, kan du förvänta dig att din resa till Mallorca från Stockholm kommer att ta ungefär 4 timmar och 35 minuter. Men säkert har du hört att tidsresor inte alltid är så raka på kanten? Vi vet alla att det oftast finns faktorer som kan påverka själva flygtiden.

Faktorer som påverkar flygtiden

Några av dessa faktorer kan inkludera vinden (både på marken och på höjd), flygbanornas tillgänglighet, och eventuella förseningar från tidigare flygningar.

Här är en detaljerad översikt av genomsnittliga flygplatstider till Mallorca från olika städer i Sverige.

Från Till Genomsnittlig Flygtid
Stockholm Mallorca 4 timmar och 35 minuter
Göteborg Mallorca 4 timmar och 50 minuter
Malmö Mallorca 3 timmar och 45 minuter
Luleå Mallorca 6 timmar och 40 minuter

För att se till att du kommer fram till ditt plan med gott om tid, var god planera extra tid för säkerhetskontroll. Trots tidsskillnaderna, kan du ändå titta fram emot att njuta av Mallorcas solkyssta stränder och dess välkomnande befolkning.

Så packa ihop din badväska, trotsa Sveriges kyliga klimat, och ge dig av till paradiset på jorden – Mallorca! Hur man kommer dit? Ja, det är en annan historia.

You may also like