Lace Laboratory, svenska underkläder

by Karl Edqvist
UNDERWEAR1

Lace Laboratory är ett märke för underkläder som är känt för sina högkvalitativa, bekväma och snygga produkter. Varumärket grundades 2014 av ett team av designers och branschfolk som ville skapa ett sortiment av underkläder som var både funktionella och moderiktiga.

Snabbfakta om Lace Laboratory:

NamnLace Laboratory
Grundat2014
LandSverige
ButikBirger Jarlsgatan 22, Stockholm

Lace Laboratory – grundare

Lace Laboratory AB är baserat i Sverige, och dess produkter finns tillgängliga via en mängd olika återförsäljare och onlineplattformar. Du kan hitta mer om bolaget hos Alla Bolag. Varumärket lägger stor vikt vid hållbarhet och många av dess produkter är tillverkade av miljövänliga material.

Lace Laboratory – sortiment

Lace Laboratory’s produktsortiment omfattar en rad olika stilar av underkläder, inklusive behåar, strumpbyxor, strumpor och annat. Varumärket använder högkvalitativa material och innovativa designtekniker för att skapa produkter som är bekväma, stödjande och snygga.

Du kan lära dig mer om Lace Laboratory och dess produkter genom att besöka varumärkets webbplats eller genom att följa dem på sociala medier. Varumärket finns tillgängligt via en mängd olika återförsäljare och onlineplattformar, och du kan hitta mer information om köpalternativ på deras webbplats.

Lace Laboratory Stockholm

Varumärket har en fysisk butik i Stockholm på Birger Jarlsgatan 22.

Du kan försöka leta på nätet eller kontakta återförsäljare eller distributörer i Stockholm för att ta reda på om Lace Laboratory-produkter finns tillgängliga i din stad.

Lace Laboratory – rabatt

Från tid till annan kan varumärket erbjuda rabatter eller kampanjer på sina produkter som ett sätt att locka kunder och driva försäljning.

För att ta reda på om Lace Laboratory för närvarande erbjuder rabatter eller kampanjer på sina produkter kan du besöka varumärkets webbplats eller följa dem på sociala medier. Varumärket kan också erbjuda rabatter eller kampanjer genom sina partners eller återförsäljare, så det är värt att kontrollera med dessa källor också. Du kan också försöka kontakta Lace Laboratory direkt för att fråga om eventuella aktuella rabatter eller kampanjer som kan vara tillgängliga – till exempel en unik rabattkod.

Det är värt att notera att en rabattkod hos Lace Laboratory kan variera beroende på den specifika produkten, platsen och andra faktorer. Det är alltid en bra idé att kontrollera villkoren för alla rabatter och kampanjer för att vara säker på att du förstår detaljerna och begränsningarna som kan gälla.

Lace Laboratory – trosor

Varumärkets produktlinje omfattar en mängd olika trosor, inklusive stringtrosor och boyshorts, i olika storlekar och färger. En populär design är Faye trosa.

Lace Laboratory’s trosor är tillverkade av högkvalitativa material och utformade med komfort och stil i åtanke. Varumärket använder innovativa designtekniker och miljövänliga material för att skapa produkter som är både funktionella och moderiktiga. Många av Lace Laboratory’s trosor har spets eller andra dekorativa element och är utformade för att vara bekväma och stödjande.

Stilar på Lace Laboratory’s trosor:

  • Lace thong
  • Modal thong
  • High waist thong
  • Brazilian
  • High waist Brazilian

Lace Laboratory storlek på underkläder

Lace Laboratory är ett märke för underkläder som erbjuder en rad högkvalitativa, bekväma och snygga produkter, inklusive trosor, behåar och annat. Varumärkets produktlinje innehåller en mängd olika storlekar för att säkerställa att kunderna kan hitta en bra passform för sin kroppstyp och sina preferenser.

För att bestämma rätt storlek på Lace Laboratory’s underkläder kan du använda märkets storlekstabell eller konsultera den storleksguide som finns på deras webbplats eller produktförpackningar. I storlekstabellen anges vanligtvis måtten för varje storlek, och du kan jämföra dina egna mått med tabellen för att hitta den storlek som passar dig.

Om du är osäker på din storlek eller har några frågor om Lace Laboratory’s storlek kan du kontakta märkets kundtjänst för att få hjälp. De kanske kan ge mer detaljerad information eller hjälpa dig att hitta rätt storlek för dina behov.

Lace Laboratory – recension

Kunder som har köpt Lace Laboratory-produkter har i allmänhet gett positiva recensioner och berömt varumärket för dess uppmärksamhet på detaljer, komfort och stil.

Överlag verkar kunderna vara nöjda med kvaliteten och värdet på Lace Laboratory’s produkter, och många har rekommenderat märket till andra. Det är värt att notera att individuella erfarenheter av Lace Laboratory’s produkter kan variera, och det är alltid en bra idé att göra dina egna efterforskningar och ta hänsyn till dina egna behov och preferenser när du handlar underkläder.

You may also like