Hur mycket tjänar mariah carey på all i want for christmas

by Karl Edqvist

Hur mycket tjänar Mariah Carey på ”All I Want for Christmas?”

Är du någonsin nyfiken på vilken jul låt som genererar de mest inkomsterna? Svaret kommer att överraska dig! Kanske inte. Det är ingen mindre än ”All I Want for Christmas” av vår egen Mariah Carey.

Vad tjänar ”The Queen of Christmas”?

Ja, Carey har tjänat en förmögenhet på denna tidlösa klassiker, mer än vad du kanske tror. För att tillfredsställa din nyfikenhet, här är siffrorna som vi alla har väntat på:

År Inkomst från låten (USD) Antal strömningar
1994 $500 000 Beräknas till 210 miljoner
2018 $2 100 000 610 miljoner
2019 $3 000 000 940 miljoner
2020 $4 000 000 1,14 miljarder

Lägger du märke till det ökande mönstret här? Carey har tjänat miljontals dollar på denna enda låt sedan dess utgivning. Fascinerande, eller hur?

Så vad gör den här låten så speciell?

Allt, från Carry’s starka och skarpa röst till de fängslande sångtexterna, bidrar till låtens enorma framgång. Dessutom är det en melodisk behaglig låt som skapar en oemotståndlig känsla av nostalgi och värme, vilket gör den till en hit bland alla åldersgrupper. Och naturligtvis genererar låtens popularitet mer intäkter för Carey varje år!

I slutändan är ”All I Want for Christmas” en gåva som fortsätter att ge!

Men kom ihåg, musiken skapas först och främst för att inspirera och roa, inte att tjäna pengar. Så låt oss njuta av denna ljuva melodi och sprida kärleken och julglädjen, oavsett inkomsten!

Vem sade att julen inte kunde vara lukrativ? God jul från Mariah Carey och hennes ”All I Want for Christmas”!

You may also like