Hur många följare behöver man för att tjäna pengar på instagram

by Karl Edqvist

Hur Många Följare Behöver Man För Att Tjäna Pengar På Instagram?

Sanningen bakom antalet följare du behöver för att tjäna pengar på Instagram är allt annat än svart och vitt. Kanske förvånande är svaret inte alltid ”ju fler, desto bättre”. Visst, ett större antal följare kan vara bra för vissa ändamål men det betyder inte automatiskt att du kommer tjäna mer pengar. Låt oss dyka in i hur det fungerar.

Innan du börjar tänka på att sälja något till dina följare, bör du fokusera på att bygga en solid, engagerad och äkta följarskara. Med andra ord, följare som älskar vad du gör och engagerar sig i ditt innehåll. Denna första steg kommer att bygga ditt anseende och förtroende – och det är precis vad du behöver för att börja tjäna pengar på Instagram.

Åtgård Genomsnittligt Antal Följare Inkomstkälla
Produktplaceringar 10 000 – 100 000 Sponsrade inlägg
Affiliate Marketing 1 000 – 10 000 Provision på försäljning
Sälja egna produkter 500 – 5 000 Direkt försäljning
Sälja virtuella tjänster 100 – 1 000 Försäljning av tjänster

Kan Jag Verkligen Börja Tjäna Pengar Med Endast 100 Följare?

Absolut! Även med bara 100 följare, om de är högkvalitativa och verkligen engagerar sig i vad du gör, kan du börja erbjudande tjänster eller produkter och se intäkter. Kom ihåg, det handlar inte bara om siffrorna – det handlar om kvaliteten på dina följare.

På samma sätt, bara för att du har hundratusentals följare betyder inte att du automatiskt tjänar mycket pengar. Den underliggande lärdomen är denna: Det är viktigt att tillhandahålla värde och bygga en stark och engagerad publik. Med dessa två grundelement kan Instagram bli en lönsam plattform för dig, oavsett antalet följare.

You may also like