När kommer säsong 5 av the rookie till sverige

by Karl Edqvist

Den spända förväntan på säsong 5 av The Rookie

Ever sitter på nålar och undrar ”när kommer säsong 5 av The Rookie till Sverige?”. Du är inte ensam! Gör dig redo att dyka ner i spekulationer och spaningar om nästa fängslande säsong av detta älskade polisdramat.

Den Historiska Utsläppstiden

Innan vi dyker in i detaljerna, låt oss ta en snabb tillbakablick på The Rookie’s utsläppshistorik. The Rookie har vanligtvis följt ett ganska konsekvent utgivningsmönster, med nya säsonger som släpps runt oktober varje år.

Säsong Utgivningsdatum Kom till Sverige
Säsong 1 2018 2019
Säsong 2 2019 2020
Säsong 3 2020 2021
Säsong 4 2021 2022

Spekulationer och Förväntningar

Så, när kommer säsong 5 av The Rookie till Sverige? Medan det officiella datumet fortfarande är i luften, kan vi säkert gissa att om serien följer sitt brukade mönster, vi troligen ser det släppas senare under 2022, komma till Sverige i början av 2023. Men i detta fall, det bästa är att hålla öronen öppna för officiella meddelanden från produktionsbolaget.

Tillsammans längtar vi efter säsong 5 av The Rookie! Vad kommer att hända med våra favoritkaraktärer? Vilka utmaningar kommer de att möta härnäst? Hur kommer historien att utvecklas? Allt vi kan göra nu är att spekulera…och vänta.

You may also like