Keeping up with the kardashians season 14 episode 4

by Karl Edqvist

Keeping Up with The Kardashians Säsong 14, Avsnitt 4: En djup dyk in i Drama

Kom ihåg när du för första gången föll för Kardashians förföriska charm? Vi alla behövde inte vänta för länge till säsong 14, avsnitt 4 för att få mer än bara en glimt av glamouren. Hela avsnittet var fyllt av spännande twistar och svängar, en inte så enkel dag i Kardashian-världen, kan man säga.

Bakom Kulisserna

Massa känslor flög runt, med Kim Kardashian som delar sin graviditetsresa genom en surrogat som var både oväntad och förtjusande. Kris Jenner, Kardashian-klanens matriark, var som vanligt i full kondition, och Khloes liv genomgick stora förändringar.

Allt om Kardashians livsstil

Ständigt skitprat, chockerande avslöjanden, och mest av allt, en konstant självreflektion; Keeping Up with Kardashians säsong 14, avsnitt 4 var en riktig emotionell berg-och dalbana.

Avsnitt Fokus på karaktär Memorabla Moment
Säsong 14, Avsnitt 4 Kim och Khloe Kardashian Kim avslöjar sin graviditet
Säsong 14, Avsnitt 3 Kris Jenner Kris konfronterar Caitlyn
Säsong 14, Avsnitt 2 Kourtney Kardashian Kourtneys förhållandeupplevelser
Säsong 14, Avsnitt 1 Kim Kardashian Kim är rädd för hennes säkerhet

Denna tabell nedanför visar snabbfakta om varje avsnitt av säsong 14, inklusive vilka karaktärer som står i rampljuset och de minnesvärda ögonblicken. Men vad tar vi med oss från säsong 14, avsnitt 4? Kardashians liv var fullt av överraskningar, och de lät oss komma insidan deras liv som vi aldrig tidigare sett. Slutligen förblir Kardashians fascinerande, som alltid.

You may also like