Keeping up with the kardashians season 11 episode 11

by Karl Edqvist

”Keeping Up with the Kardashians” säsong 11, avsnitt 11

Känner du också som att du inte kan få nog av Kardashianerna? Välkommen tillbaka till en annan kryddig recension av ”Keeping Up with the Kardashians” säsong 11, avsnitt 11! Kommer du ihåg vad som hände? Låt oss ta en titt på alla droppande detaljer!

Huvudhändelser

Det här avsnittet, utropat som ”Kockail”, tar oss närmare systerliga känslor, familjepassioner och lite matlagningstips. Kim, Khloe och Kourtney visa sin komiska sida när de brottas med matlagning, medan Kris Jenner håller på att hålla sin relation till Corey Gamble på rätt spår.

Tror du inte på mig? ’Hur kan en av mina favorit reality TV-shows också lära mig något om matlagning?’ Frågar du. Varför inte ta en titt på tabellen nedan för en snabb jämförelse?

Moment Emotion Importance
Matlagning Fiasco Skratt Underhållningsvärde
Huvudet motanfall Chockerande Relationsspecifitet
Corey Gamble situation Anspänning Utvecklande Intriger
Systersamtal Kärlek Familjeband

Avsnittets manövrar

Nu, till vad vi faktiskt lärde oss från Kardashians matlavningshack i avsnitt 11. Vi såg ett intressant spel av ingredienser, och vi lärde oss att matlagning är i själva verket en konst som kräver passion intresse och lite av lekfullhet.

Arvode komplett utan en epic händelse i Kardashian världen? Absolut inte! Säsong 11, avsnitt 11 uppfyller även den högsta förväntningen med sitt antal scener fulla med känslor, passion och familjebanden.

Sammantaget

”Kockail” lockar tittarna till hjärtat av Kardashianhemmet och låter oss skymta deras liv på ett djupare plan. Det är en underhållande blandning av skratt, gråt, överraskningar och, ja, matlagning.

För att summera ”Keeping Up with the Kardashians” säsong 11, avsnitt 11, är det en fängslande blandning av allt vi älskar med showen: drama, mod och den okränkbara Kardashiananda vi alla har kommit att älska.

Nästa avsnitt

Nu när du är uppdaterad om allt som hände i detta avsnitt, ser vi fram emot att tillsammans med dig dyka in i det nästa! Så sätt

You may also like